KAYSERİ / MELİKGAZİ - Demir Karamancı Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz bahçesinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı

Mrt

Okul bahçesinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda faklı etkinlik ve gösterilerle kutlandı.

Mrt

Kayseri'de yapılan serbest ve grekoromen stilde okulumuzu temsil eden sporcularımız takım halinde Kayseri şampiyonluğu, Kayseri ikinciliği ve Kayseri üçüncülüğü olarak okulumuza 3 kupa ve sayısız madalya kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğrencimiz Tuğçe BALKAYA Muay Thai da Kayseri ikincisi olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz.

Mrt

Halk oyunlarında Kayseri birincisi olduk.

Şbt

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Prestijli yarışmalarda, yüksek performanslı projelerle “Gelecek Sensin”

Ara

Demir Karamancı Ortaokulu Erkek voleybol takımı Kayseri birincisi oldu. Öğrencilerimizi ve Hanife hocamızı tebrik ederiz.

Ara

Demir Karamancı Ortaokulu 8 sınıf öğrencilerimizle Kayseri Kilim Sosyal Bilimler Lisesi, Kayseri Sümer Fen Lisesi, Kayseri Küçük Çalık Anadolu lisesi,Kayseri Erciyes Proje İmam Hatip Anadolu Lisesi ve  Şehit Mustafa Sezgin Kız İmam Hatip Anadolu lisesi gezimiz gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz İngilizce öğretmenleri tarafından hazırlanan 11. Geleneksel Bilgi Yarışması şampiyonları belli oldu. Kıyasıya rekabetin olduğu , heyecan ve bilginin zamana karşı yarıştığı, izleyicilerin nefeslerini tutarak izlediği yarışmamıza katılan tüm öğrencilerimizi ve şampiyon sınıflarımızı yürekten tebrik ediyoruz..️

Ekm

Okulumuza gelen itfaiye ekipleri tarafından öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı. Ardından uygulamalı olarak tatbikat gerçekleştirildi.