KAYSERİ / MELİKGAZİ - Demir Karamancı Ortaokulu

Kas

Kayseri'de 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle gerçekleştirilen güreş turnuvasında okulumuz öğrencileri takım halinde şampiyon oldu.

Haz

Görsel Sanatlar dersi öğretmeni Hatice ÇETİNKARA, öğrencilerin bir yıl boyunca yapmış olduğu çalışmaları düzenleyerek sergiledi.

Haz

Katılım gösteren, emek veren tüm öğrenci ,veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Nevruz Bayramı'nın anlamı ve önemini anlatan konuşmaların ardından, çeşitli yarışma ve gösterilerle doyasıya eğlenildi.

Mrt

Okulumuzda geleneksel hale gelen İngilizce bilgi yarışmamızın bu yıl 10.sunu yaptık. Hem eğlenceli, hem heyecanlı hem de tatlı bir rekabet içinde yarışan tüm  öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Kayseri'de eş zamanlı olarak bütün okullarda gerçekleştirilen "Yangın ve Deprem Tatbikatı" ndan görüntüler...

Videoyu izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Okul Müdürümüz Hamit TURAN´ın Yaz Tatili Mesajı

Güreş Turnuvasında İl Birincisi olduk.

Mrt

İl Birincisi Voleybol Takımımız ödüllendirildi.

Şbt

Sayın Demir Karamancı´nın Tebrik Mesajından dolayı okulumuz adına kendisine teşekkür ediyorum.

Şbt

Şampiyon Demir Karamancı İlk/Ortaokulu

Okulumuz voleybol takımı büyük bir başarıya imza attı.

Okul Müdürümüz Hamit TURAN´ın Yarıyıl Mesajı